preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

LIK 2021.

Autor: Dina Zebec, 22. 3. 2021.

Ovogodišnja izložba učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna Varaždinske županije – LIK 2021. inspirirana je temom „Portret i autoportret“. Učenici su imali zadatak istražiti podtemu „Hrvatska folklorna i tradicijska etnografska baština“ te na tu temu kreirati ornament u boji. Učenici su vlastite ideje trebali izraziti u grafičkoj tehnici visokog tiska – kolagrafiji, koristeći materijale i plohe različitih reljefnih tekstura, ili u tehnici digitalnog crteža u aplikaciji po želji.

Na natjecanje je pristiglo 87 radova učenika osnovnih škola. Za županijsku izložbu, koja se ove godine održava virtualno, povjerenstvo u sastavu Davor Petak, Jana Đurđević, Jadranka Kučar i Iva Pintarić Mandić odabralo je 43 rada od kojih će 3 predstavljati Varaždinsku županiju na državnoj razini natjecanja. Srednje škole zastupljene su sa 13 radova od kojih je 8 odabrano za izložbu te su 3 rada predložena za državno natjecanje.

Učenica naše škole, Vita Čerpinko, osvojila je 3. mjesto, a rad Maksima Tušeka izabran je za županijsku izložbu. Čestitamo!


U fotogaleriji pogledajte pobjedničke radove, a klikom na LIK 2021. – virtualna izložba možete pogledati sve radove odabrane za županijsku izložbu.
Oglasna ploča
PREPORUKE: COVID-19
SAMOIZOLACIJE/KARANTENA
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju