preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Županijsko ekipno natjecanje u šahu

Autor: Davor Hižak, 1. 12. 2021.

Školski sportski savez Varaždinske županije bio je organizator županijskog ekipnog natjecanja u šahu za ženske i muške ekipe osnovnih i srednjih škola. Od ove godine šah je također i za srednje škole službeni sport Državnog školskog prvenstva RH hrvatskog školskog sportskog saveza, tako da ukupno četiri ekipe sa ovog natjecanja ostvaruju plasman na Državno prvenstvo RH koje će se igrati od 14. do 18. prosinca u Segetu Donjem kod Trogira.

Natjecanje se održalo u Areni Varaždin, 29.11.2021. sa početkom oko 9:30 sati za ekipe osnovnih škola uz direktni prijenos partija, odnosno oko 10:15 za srednje škole (bez prijenosa).

I. osnovna škola Varaždin  igrala je u sastavu:

  1. Marko Krpan 8.a,
  2. Tomislav Cikač 7.a,
  3. Luka Vlahović 7.a,
  4. Mislav Radovanović 6.a.

Voditelj: Davor Hižak

Naša ekipa osvojila je vrlo dobro 5. mjesto u jakoj konkurenciji. Prvo mjesto u konkurenciji dječaka osvojila je ekipa OŠ iz Varaždinskih Toplica, a u konkurenciji djevojčica ekipa iz PŠ Druškovec.

U konkurenciji dječaka u SŠ prvo mjesto osvojila je ekipa 1. Gimnazije, a u konkurenciji djevojčica ekipa Elektrostrojarske škole. 

Čestitamo pobjednicima, a svim našim igračima iz I. OŠ izražavamo zahvalnost za nastup.

CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju