preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

8. Informatička štafeta

Autor: Tamara Ređep, 6. 12. 2016.

U ponedjeljak 05.prosinca u I. OSNOVNOJ ŠKOLI VARAŽDIN održana je 8. INFORMATIČKA ŠTAFETA, međužupanijsko ekipno natjecanje za učenike od petog do osmog razreda osnovne škole. Ovo natjecanje već sedam godina organizira Društvo informatičara Pula, no ove godine po prvi puta natjecanju su se pridružili i učenici iz 8 osnovnih škola sa područja Varaždinske županije. 

Svaka škola natjecala se sa jednim timom učenika (po jedan učenik od petog do osmog razreda), pa su tako 32 učenika pokazala svoje znanje u crtanju, pisanju, računanju i izradi prezentacija uz upotrebu računala. Natjecanje Informatička štafeta u potpunosti prati teme iz Nastavnog plana i programa za osnovnu školu na način da zadaci obuhvaćaju teme obrađene u prethodnom razredu, izuzev petih razreda kod kojih je to nemoguće pa oni imaju pokrivene teme za peti razred. Na natjecanju se koristio operacijski sustav Windows 7 i Office 2010 na hrvatskom jeziku, a provodilo se prema već postojećim pravilima Društva informatičara Pula, koja se nalaze u privitku.

Tim naše škole u sastavu: 5. razred Ivona Suhić, 6. razred Nina Zrinski, 7. razred Vita Voćanec, 8. razred Nika Vinković, pod vodstvom mentorice mr.sc. Tamare Ređep osvojio je 2. mjesto, a učenica Vita Voćanec postigla je najbolji rezultat u korištenju programa MS PowerPoint među učenicima 7. razreda.

Svi natjecatelji i njihovi mentori dobili su zahvalnice i diplome. Čestitamo pobjednicima, svim natjecateljima i njihovim mentorima! Zahvaljujemo se ravnateljici I.OŠ Varaždin Karmen Hans-Jalšovec  i Varaždinskoj županiji na pomoći da realiziramo ovo poticajno i zanimljivo natjecanje i nadamo se njihovoj potpori i sljedećih godina.

Fotogalerija


Priloženi dokumenti:
8is_rezultati.pdf (153.93 KB)
informaticka_stafeta_pravila.pdf (84.25 KB)


Oglasna ploča
E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 412061
Ovaj mjesec: 2154
Ovaj tjedan: 610
Danas: 122
Anketa
Kako Vam se sviđa u nastava jednoj smjeni?
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju