preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Učiteljice I. OŠ Varaždin predstavile stručni rad na CARNetovoj CUC konferenciji u Dubrovniku

Autor: Tea Pavičić Zajec, 12. 11. 2017.

Dr.sc. Tea Pavičić Zajec i mr. sc. Tamara Ređep predstavile su stručni rad pod nazivom „Zadovoljstvo učenika primjenom digitalnog alata Spiral“ na CARNetovoj CUC konferenciji koja se održala u periodu od 8. do 10. studenog 2017. godine u Dubrovniku.  

Kolaboracijski IKT alat Spiral sastoji se od 4 aplikacije koje je u svome radu s učenicima koristila učiteljica informatike Tamara Ređep. Rad donosi pregled istraživanja temeljenih na zadovoljstvu učenika viših razreda o korištenju IKT alata Spiral te usporedbu dobivenih rezultata istraživanja ovisno prema razredu i spolu učenika. Stručni rad na konferenciji u Dubrovniku izložila je učiteljica razredne nastave Tea Pavičić Zajec, a cijeli rad dostupan je na web stranici CARNetove CUC konferencije.

Na konferenciji je sudjelovalo ukupno 980 sudionika koji su imali prilike odslušati 100 predavanja i 46 radionica na temu poduzetništva u obrazovanju, inovativnih pristupa u učenju te odgovornog korištenja tehnologije.


Fotogalerija

Zadovoljstvo učenika primjenom digitalnog alata Spiral
Oglasna ploča
E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 372229
Ovaj mjesec: 7476
Ovaj tjedan: 2245
Danas: 6
Anketa
Kako Vam se sviđa u nastava jednoj smjeni?
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju