preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

LIK 2020

Autor: Dina Zebec, 23. 9. 2020.

Ovogodišnja izložba učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna Varaždinske županije – LIK 2020. inspirirana je temom „Strip“. Učenici su imali zadatak istražiti podtemu “Kad bi spomenici pričali a legende oživjele“ te samostalno osmisliti strip. Učenici su vlastite ideje trebali izraziti tušem, perom i kistom ili digitalnim crtežom, a osim crteža, trebali su osmisliti i sadržaj te tekst stripa kako bi što vjernije dočarali izabranu legendu ili spomenik kulturno-umjetničke baštine.

Na natjecanje su pristigla 143 rada učenika osnovnih škola. Za županijsku izložbu, koja će se ove godine održati online, povjerenstvo u sastavu Davor Petak, Jožica Butko, Dijana Piskač i Ksenija Kipke odabralo je 51 rad od kojih će 3 predstavljati Varaždinsku županiju na državnoj razini natjecanja. Srednje škole zastupljene su sa 9 radova te su 3 rada predložena za državno natjecanje.

U fotogaleriji pogledajte pobjedničke radove, a klikom na LIK 2020 – izložba radova možete pogledati sve radove odabrane za županijsku izložbu. 

Oglasna ploča
PREPORUKE: COVID-19
SAMOIZOLACIJE/KARANTENA
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju