preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Projekt "Gamification to better results - Teach me how to play" dobio eTwinning Nacionalnu oznaku kvalitete

Autor: Tamara Ređep, 15. 10. 2021.

U sklopu Erasmus projekta "Igrifikacijom do boljih rezultata - Nauči me igrati", a u svrhu diseminacije projektnih rezultata, pokrenut je eTwinning projekt na kojem su radili učenici i učitelji škola sudionica projekta (I. OŠ Varaždin, Osnovna škola Bistrica ob Sotli iz Slovenije i CEIP -a Bernardino Perez iz Španjolske). U sklopu projektnih aktivnosti učenici su zajedno sa svojim učiteljima stvarali obrazovne igre koje sadrže sadržaje iz povijesti, geografije i kulture zemlje iz koje dolaze. Etwinning projekt vodila je članica projektnog tima mr.sc. Tamara Ređep, a za svoj osobni angažman na projektu nagrađena je Nacionalnom oznakom kvalitete (Quality Label) koju dodjeljuje Agencija za mobilnost i programe EU. 

Kriterij za dobivanje oznake kvalitete su:

  1. Pedagoške inovacije i kreativnost 
  2. Integracija projekta u kurikulum
  3. Suradnja partnerskih škola = planiranje, koordinacija i procjena na razini učitelja partnerskih škola  (ocjenjuje se na temelju učestalosti, kontinuiteta, intenziteta i relevantnosti), suradnja među učenicima partnerskih škola (također se ocjenjuje na temelju učestalosti, kontinuiteta, intenziteta i relevantnosti)
  4. Uporaba IKT-a
  5. Rezultati, učinak i dokumentiranje
 
Sve aktivnosti projekta vidljive su na eTwinning platformi - TwinSpace

 
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju