preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Predstavljen Podravkin projekt „Zdravi odmor“- gost promocije Luka Nižetić

Autor: Karmen Hans - Jalšovec, 15. 12. 2015.

U petak, 11.12. 2015. u sklopu projekta „Zdravi odmor“ čiji su  nositelj Podravka i Večernji list održana je promocija i radionica o zdravim školskim obrocima.      

U prvom dijelu su učenici mogli iznijeti svoja razmišljanja o zdravoj prehrani u „Spikaonici“ koju je u suradnji s Hrvatskim debatnim društvom organizirao Večernji list u sklopu predstavljanja Podravkinog projekta Zdravi odmor. Pobijedila je strana koja je ZA zdrave obroke u školi.

U drugom dijelu Prema receptu iz školskih jelovnika Luka Nižetić je uz pomoć Podravkinih promotora kulinarstva i malih kuhara iz škole pripremio ragu s piletinom, povrćem i tjesteninom kojim je počastio 230 učenika. Djeca su mu odala priznanje za kulinarsko umijeće, te čak i zapjevala s njim.

Kulinarski savjeti popularnog pjevača mogu se naći na  web stranici Zdravi odmor (www.zdraviodmor.hr) na kojoj se nalazi i niz korisnih tekstova o prehrani djece s ciljem edukacije djece, roditelja i nastavnika. Projektom zdravi odmor Podravka nastoji širiti svijest o važnosti školskog obroka, o potrebi njegove usklađenosti s pravilnom prehranom, te doprinijeti poboljšanju prehrambenih navika učenika. 

Fotogalerija
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju