preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Troje djelatnika I. OŠ Varaždin dobilo nagrade najuspješnijih odgojno – obrazovnih radnika u školskoj godini 2018./2019.

Autor: Tea Pavičić Zajec, 5. 10. 2019.

Na Dan učitelja, 5. listopada 2019. godine Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske nagradilo je 510 najuspješnijih odgojno – obrazovnih radnika u školskoj godini 2018./2019. temeljem odluke Povjerenstva za nagrađivanje. Među najizvrsnijim pojedincima koji su omogućili kvalitetno obrazovanje učenicima našlo se čak troje djelatnika I. OŠ Varaždin: dr.sc. Tea Pavičić Zajec, učiteljica razredne nastave, mr.sc. Tamara Ređep, učiteljica informatike i Ivica Kolarić, univ. dipl. ing., učitelj tehničke kulture.

Učitelji I. OŠ Varaždin nagrađeni su za unaprjeđenje odgojno – obrazovnog procesa i podizanja kvalitete obrazovanja na temelju više kriterija koji su bili uvjet za prijavljivanje na natječaj.

Doktorica informacijskih i komunikacijskih znanosti, Tea Pavičić Zajec tako je nagrađena za održavanje predavanja i radionica na županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u
strukovnoj udruzi, objavljivanje stručnih članaka na međunarodnim konferencijama, autorstvo priručnika i obrazovnih digitalnih sadržaja, pisanje, vođenje i sudjelovanje u međunarodnim projektima financiranim od EU, organiziranje javnih događaja te provođenje istraživanja u svrhu unaprjeđenja odgojno – obrazovnog procesa.
Magistra informacijskih i komunikacijskih znanosti, doktorandica Tamara Ređep nagrađena je za mentorstvo učenicima na državnoj razini, dijeljenje primjera dobre prakse, uređivanje mrežne stranice škole, autorstvo priručnika za učitelje, objavljivanje stručnog članka u digitalnom časopisu za obrazovne stručnjake, vođenje radionice u sklopu Centra izvrsnosti te sudjelovanje u međunarodnim projektima financiranim od strane EU.
Diplomirani inženjer elektrotehnike i svjetski prvak u robotici, Ivica Kolarić nagrađen je za mentorstvo učenicima na državnim i međunarodnim natjecanjima, suradnju s udrugama koje unaprjeđuju struku, rad s darovitim učenicima te sudjelovanje i koordiniranje međunarodnih projekata.
Temeljem novog Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, učitelji su nagrađeni novčanim iznosom bruto iznosa od 10 000 kuna, a nagrade najboljima dodijelila je ministrica Blaženka Divjak.Varaždinski.hr

Varaždinske vijesti

eVaraždin
Oglasna ploča
PREPORUKE: COVID-19
SAMOIZOLACIJE/KARANTENA
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju