preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Županijska smotra Dani kruha – Dani zahvalnosti za plodove zemlje

Autor: Blaženka Pavlović, Dina Zebec, 15. 10. 2019.

U subotu12. listopada 2019. održana je Županijska smotra Dani kruha – Dani zahvalnosti za plodove zemlje. Smotra je započela svetom misom u varaždinskoj katedrali, a nastavila se prigodnim programom ispred Županijske palače na Franjevačkom trgu. Kao i svake godine i naša škola je sudjelovala na toj smotri. Ove godine spremili smo „Zelenilo za juhu u soli“ ili „ Naša Vegeta“.

Učenici 3. i 4. razreda uz pomoć učiteljica nasjeckali su potrebno povrće, dobro ga posolili, izmiješali i stavili u staklenke. Staklenke smo izložili na našem izložbenom prostoru zajedno s receptom za tu „Našu Vegetu“. Uz pomoć vjeroučiteljica, učiteljice iz likovne kulture, učiteljice eko grupe, naše marljive kuharice i kuhara koji su ispekli klipiće, školu su uspješno predstavili učenici Borut Hercigonja 2.c, Bela Hercigonja 4.a i Nina Zebec 5.a. „Našu Vegetu“ i prefine klipiće s bućinim uljem brzo smo podijelili ljudima, odgovarali na njihova pitanja koja su ih zanimala i slikali se s ministricom Blaženkom Divjak koja nas je posjetila. Smotra je prošla u veseloj atmosferi i druženju s učenicima iz drugih škola.


Fotogalerija
Oglasna ploča
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju