preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Učiteljice Sonja Tušek Podobnik i Stella Kulaš sudjelovale na osposobljavanju korisnika Erasmus+ projekata

Autor: Sonja Tušek - Podobnik, 17. 10. 2019.

Kao i proteklih nekoliko godina, I. OŠ Varaždin i ovu školsku godinu započela je s ukupno pet aktivnih Erasmus+ projekata od kojih su tri dobivena ove školske godine. U sklopu osposobljavanja korisnika Erasmus+ projekta financiranih iz EU fondova koordinatorice novih projekata Stella Kulaš i Sonja Tušek- Podobnik sudjelovale su na uvodnom sastanku korisnika programa Erasmus+ ključna aktivnost 2 2019. 

Tijekom sastanka sudionici su upoznati s ugovornim obavezama, projektnim ciklusima i financijskim aspektima provedbe projekata, te s eTwinning mogućnostima kao djelu diseminacije. 

Na panel- diskusiji o upravljanju i provedbi KA2 projekata svoja iskustva podijelili su ravnatelj I. Nikičić iz OŠ Đuro Pilar iz Slavonskog Broda i D. Usmijani koordinatorica iz SŠ Bedekovčina, te dugogodišnji koordinator i korisnik EU fondova iz SŠ Opuzen P. Nikolić, a učesnici su mogli postavljati pitanja o nedoumicama na koje nailaze pri provedbi projekata.

Osim toga, već iskusne i dugogodišnje korisnice Erasmus projekata sudjelovale su 30. 9. 2019. na Info danu mreža i inicijativa Euroguidance, Eurodesk, Europass, eTwinning, održanom u Zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER, gdje su se upoznale s radom ovih mreža te mogućnostima njihove primjene u radu s učenicima, u mobilnostima, EU projektima i sl. Također, sudjelovale su u razmijeni iskustva s ostalim učesnicima vezano uz teškoće u provođenju projekata, uključivanju učenika, ali i o definiranju kriterija kompetencija koje učenik mora imati da bi mogao sudjelovati u projektima, kao i o kompetencijama koje učenik stiče sudjelovanjem u  istim.


Fotogalerija
Oglasna ploča
PREPORUKE: COVID-19
SAMOIZOLACIJE/KARANTENA
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju