preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Učiteljica I. OŠ Varaždin Dijana Terzić putuje u Norvešku na stručno usavršavanje

Autor: Tea Pavičić Zajec, 29. 11. 2019.

Kao jedna od ukupno 4 sudionice koje će iz Hrvatske sudjelovati na međunarodnom seminaru „Use of ICT in pre-primary and primary education“, odabrana je učiteljica produženog boravka I. OŠ Varaždin, Dijana Terzić čija je prijava ostvarila najveći broj bodova.

Seminar će biti održan u gradu Tromsø u Norveškoj u periodu od 14. do 17. siječnja 2020. u organizaciji norveške nacionalne Erasmus+ agencije, a sudionici seminara upoznati će norveški obrazovni sustav s fokusom na najmlađu djecu u obrazovanju, raspravljati o položaju IKT-a u području odgoja i obrazovanja u zemljama sudionicama Erasmus+ programa, posjetiti jednu obrazovnu ustanovu koja aktivno koristi IKT u svome radu te naučiti kako napisati kvalitetne projektne prijedloge u okviru Ključne aktivnosti 2 – Školska partnerstva. Troškovi za kontaktni seminar biti će financirani od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Osim sudjelovanja na ovom seminaru, učitelji I. OŠ Varaždin trenutno su uključeni u 5 Erasmus projekata u kojima surađuju s partnerima iz Slovenije, Španjolske, Italije, Cipra, Njemačke, Litve, Makedonije, Portugala i Turske te odlaskom s učenicima na mobilnosti obogaćuju svoja znanja i iskustva – rekla je školska projektna koordinatorica Tea Pavičić Zajec.
Oglasna ploča
PREPORUKE: COVID-19
SAMOIZOLACIJE/KARANTENA
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju