preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 

POZIV – Diseminacijski dan

Autor: Jelena Portner, 20. 5. 2022. 12:33

U okviru Erasmus+ projekta „Pokretači budućnosti“ pozivamo sve učitelje na Diseminacijski dan koja će se održati 26.5.2022. u vremenu od 13 – 17h. Članice projektnog tima prenijet će kolegama svoja iskustva sa mobilnosti, podijeliti stečena znanja i prezentirati nove metode i materijale za rad s darovitim učenicima. Nadamo se dobroj suradnji! Dobrodošli!

 [više]

Učiteljica I. osnovne škole Varaždin sudjelovala u usavršavanju u Pragu

Autor: Doris Krvavica, 19. 5. 2022. 12:59

Prva osnovna škola Varaždin nastavlja niz sudjelovanja u brojnim Erasmus+ projektima. U sklopu Erasmus+KA1 projekta pod nazivom „Pokretači budućnosti“ (Initiators of future), u razdoblju od drugog do šestog svibnja ove godine, učiteljica I. osnovne škole Varaždin, Doris Krvavica, sudjelovala je na seminaru „Encouraging creative thinking“ koji se održao u glavnom gradu Češke Republike, Pragu.

 [više]

POZIV – Radionica „Kreativnost i inovativnost kao pokretač budućnosti“

Autor: Jelena Portner, 19. 5. 2022. 12:51

U okviru Erasmus+ projekta „Pokretači budućnosti“ pozivamo roditelje na radionicu „Kreativnost i inovativnost kao pokretač budućnosti“ koja će se održati 26.5.2022. u 17h. Radionicu će održati psihologinja Jelena Portner, učiteljice Ružica Gregurić, Doris Krvavica i Marina Kopjar. Prijavu za sudjelovanje potrebno je poslati na prvaosnovnaskola.psiholog@gmail.com radi lakše organizacije.

 [više]

POZIV – Predavanje i radionica „Kreativnost i inovativnost kao pokretač budućnosti“

Autor: Jelena Portner, 26. 4. 2022. 08:30

Nakon dugih pandemijskih  godina s veseljem obavještavamo i pozivamo roditelje na predavanje „Kreativnost i inovativnost kao pokretač budućnosti“ koje će se održati 3.5.2022. u 17h. Predavanje će održati psihologinja Jelena Portner uz podršku učiteljica tima za rad s darovitim učenicima.

Prijavu za sudjelovanje potrebno je poslati na prvaosnovnaskola.psiholog@gmail.com radi lakše organizacije.

 [više]

„Pokretači budućnosti“ – novi Erasmus+ KA1 projekt

Autor: Jelena Portner, 10. 9. 2019. 08:46

„Pokretači budućnosti“  najnoviji je dvogodišnji projekt odobren od strane Agencije za mobilnost i projekte Europske unije I. osnovnoj školi Varaždin. Usmjeren je na unapređenje kompetencija učitelja i stručnih suradnika u radu s darovitim učenicima.

 [više]

 CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju