preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

Vijesti/aktivnosti

Projektne aktivnosti_ prvo polugodište

Autor: Sonja Tušek - Podobnik, 2. 2. 2021.

Iako smo u prvom polugodištu bili malo online, te malo u školi, naši mali "erasmus" učenici 1. razreda provodili su projektne aktivnosti sa svojim učiteljicama Vericom Šilec i Nevenkom Đurak. Učenici 3. razreda također su bili aktivni na svojim projektnim aktivnostima sa svojom učiteljicom Sonjom Tušek Podobnik 

ZDRAV DORUČAK / Verica Šilec
Naši su učenici 1. razreda jesen dočekali praveći šumske vile od jesenskog lišća i šumskog voća.
Također su obilježili i Svjetski dan hrane i Dan jabuka. Razgovarali su o jesenskim plodovima koje naši ljudi beru s polja i voćnjaka.
Postavili su si zadatak da osmisle jednostavan zdrav doručak koji mogu pripremiti s kombinacijom hrane iz naše regije. Na primjer, kukuruz od kojeg dobivaju kukuruzno brašno, te jabuke od kojih mogu napraviti sok, pitu ili palačinke.
Učenici su marljivo radili, a zatim su predstavili svoje ideje.

Fotogalerija


DJEČJE NARODNE IGRE / Nevanka Đurak

U našoj školskoj dvorani učenici su na satu tjelesnog odgoja igrali igre koje su također igrali i njihovi roditelji „Školice“ i Gumi -gumi“.
Uživali su u igrama kroz smijeh, sreću i veselje.

Fotogalerija


ŠIVANJE BOŽIĆNIH ČESTITKI / Sonja Tušek Podobnik

Šivali smo i čestitke. Učenici 3.c razreda razreda naučili su kako šivati ​​konac na papir. Izrađivali su i božićne čestitke za Božićni sajam.

Fotogalerija
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju