preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

Vijesti/aktivnosti

PROJEKTOM „VSEŽIVLJENSKE VEŠČINE“ UČENICI I. OŠ VARAŽDIN ULAZE U NOVI ERASMUS PROJEKT

Autor: Tea Pavičić Zajec, 4. 7. 2019.

I. OŠ Varaždin postaje partner u još jednom Erasmus projektu u sklopu kojeg će učitelji i učenici moći surađivati s partnerima diljem Europe i usavršavati svoje vještine i kompetencije. Projekt „Vseživljenske veščine“ vrijedan je 115.00,00 eura, a nositelj projekta je OŠ Bistrica ob Sotli iz Slovenije. Partnerske škole iz Hrvatske, Italije i Španjolske raditi će na usavršavanju životnih vještina pomoću kojih će se direktno utjecati na razvoj fine motorike kod učenika, njihove kreativnosti, spretnosti i snalažljivosti.

Na aktivnostima šivanja, kuhanja, izrade i oblikovanja predmeta od raznih materijala te sportskih igara raditi će iskusan tim učitelja I. OŠ Varaždin: Sonja Tušek – Podobnik, Verica Šilec, Blaženka Pavlović, Nevenka Đurak, Tatjana Posavec, Božica Breški, Dina Zebec, Adriana Držaić, Tamara Ređep te koordinatorica projekta Tea Pavičić Zajec.

Projektne aktivnosti u školi te osmišljavanje radionica voditi će učiteljica Sonja Tušek – Podobnik, a osim učitelja, u projektu će sudjelovati i 18 učenika koji će svoja znanja i vještine pokazati i u partnerskim zemljama.
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju