preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > eTwinning
Vijesti

Webinar „Predstavljanje eTwinning škole“

Autor: Karmen Hans - Jalšovec, 2. 2. 2021.

I. osnovna škola Varaždin dobila je oznaku „eTwining škole“ za šk.g. 2020./21.Tim povodom pružila  nam se  mogućnost predstaviti školu, primjere dobre prakse, Erasmus + i  eTwining  projekte, seminare predavanja i radionice koje smo proveli  kao i  materijale koji se nalaze na web stranicama u ciklusu webinara koje predstavljaju ustanove sa dobivenom oznakom.

Webinar je održan u petak, 29. siječnna 2021. godine u vremenu od 14:00 do 15:00 sati u organizaciji Agencije za mobilnost i projekte EU. Tijekom webinara školu su predstavile učiteljica Draženka Kolonić koja je prezentirala  Erasmus+ projekt  „Connected with the Environment“   koji je dobio oznaku kvalitete i ravnateljica Karmen Hans-Jalšovec koja je predstavila  rad škole  i naglasila važnost timskog rada  u provedbi projekata u koje su bili uključeni učitelji i učenici škole i koji su svi zajedno pridonijeli  dobivanju oznake eTwining škole.

Snimku sudjelovanja, kao i snimke ostalih događanja, možete pogledati na Youtube kanalu eTwinning Hrvatska AMPEU.
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju