preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > eTwinning
eTwinning

 je zajednica škola u Europi. Putem eTwinning platforme članovi mogu komunicirati, surađivati, razvijati projekte, razmjenjivati znanja i iskustva te postati dijelom najzanimljivije obrazovne zajednice u Europi. eTwinning se uspješno integrirao u Erasmus+, program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.

eTwinning


Kodeks ponašanja

Mole se svi učitelji i učenici da prije uključivanja u projekte prouče Pravila za eTwinnere  koja nam pomažu da eTwinning ostane siguran i zabavan.

 

Vijesti

Oznaka kvalitete Erasmus+ projektu „Connected with the Environment“

Autor: Draženka Kolonić, 24. 9. 2019.

S početkom nove školske godine završen je dvogodišnji  ekološki Erasmus+ KA2 projekt „Connected with the Environment“. Za uspješnost provedbe i vidljivost rezultata na platformi eTwinning učenici naše škole koji su bili u eko timovima i koordinatorica projekta Draženka Kolonić  nagrađeni su Oznakom kvalitete (Quality Label) za projekt koju dodjeljuje Agencija za mobilnost i programe EU.

Projekt je trajao dvije godine u koje je ukupno 13 učenika i učiteljski tim odradio 4 različita modula na temu okoliša i razvijanja ekološke svijesti. Sudjelovalo je pet zemalja – Poljska kao koordinator, Austrija, Slovenija, Grčka i  mi. Realizirane su tri mobilnosti učenika i učitelja – u Poljsku, Austriju i Grčku koje su uvelike proširile naše vidike i u smislu ekoloških razmišljanja, ali i kulturnih spoznaja te jačanja naših jezičnih i digitalnih kompetencija.

Oglasna ploča
Preporuke - COVID-19
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju