preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > eTwinning
eTwinning

 je zajednica škola u Europi. Putem eTwinning platforme članovi mogu komunicirati, surađivati, razvijati projekte, razmjenjivati znanja i iskustva te postati dijelom najzanimljivije obrazovne zajednice u Europi. eTwinning se uspješno integrirao u Erasmus+, program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.

eTwinning


Kodeks ponašanja

Mole se svi učitelji i učenici da prije uključivanja u projekte prouče Pravila za eTwinnere  koja nam pomažu da eTwinning ostane siguran i zabavan.

 

Vijesti

Pokrenut je eTwinning projekt „Vseživljenske veščine (Lifelong skills)“

Autor: Tea Pavičić Zajec, 21. 11. 2019.

Kao i za projekt Igrifikacijom do boljih rezultata - nauči me igrati, u sklopu Erasmus projekta, pokrenut je eTwinning projekt Vseživljenske veščine (Lifelong skills) na kojem će raditi učenici i učitelji škola sudionica, a projekt će voditi članica projektnog tima, mr.sc. Tamara Ređep. U svrhu diseminacije projektnih rezultata i poticanje međusobne suradnje na eTwinning platformi partnerske škole dijeliti će svoje materijale vezano uz projektne aktivnosti.
Oglasna ploča
Preporuke - COVID-19
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju