2015-03-26 17:01:12

Proslavili smo Dan Škole

Dana 19. 3. 2015. učenici i učitelji I. osnovne škole Varaždin obilježili i proslavili Dan škole. Ove godine su za taj Dan pripremili izložbu svojih radova i svečanu priredbu na koju su pozvali sve bivše djelatnike Škole, roditelje i sugrađane.

Uvodne riječi na svečanoj priredbi izrekla je ravnateljica naše škole gospođa Karmen Hans-Jalšovec koja je pozdravila nazočne, predstavila školu, predočila način rada, kao i postignuća učenika u ovoj školskoj godini. U nastavku programa učenici I. osnovne škole pokazali su svoju nadarenost i kreativnost u crtanju, slikanju, pjesmi, plesu, kazivanju poezije, scenskim igrama, ritmičkoj gimnastici, folkloru i sigurnom vođenju programa. Cilj nam je bio da sve naše drage goste povedemo u bezazleni i maštoviti svijet dječjega stvaralaštva i da na taj način provedemo i oplemenimo trenutke našega zajedništva.

Zahvaljujemo svima koji su osmišljavali, pripremali i realizirali ovu priredbu, svima koji su činili da naša škola zablista i postane i poslije svečanog programa ugodno mjesto za druženje, razgovore, prisjećanja i obnavljanja našega suradništva i zajedništava.  

Fotogalerija


I. Osnovna škola Varaždin