preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

Vijesti

ISE (Inspiring Science Education) MOOC

Autor: Tamara Ređep, 30. 10. 2015.

Hrvatska akademska i istrazivačka mreza - CARNet obavjestava sve zainteresirane da su otvorene prijave za prvi CARNetov ISE (Inspiring Science Education) MOOC, koji počinje 2. studenoga, a traje do 13. prosinca 2015. godine.
 

Cilj ovoga tečaja je polaznike naučiti primijeniti odabrane suvremene nastavne metode i tehnologije, a bit će fokusiran na istrazivačku, problemsku i projektnu nastavu te tzv. igrifikaciju kako bi nastavni sat bio usmjereniji na učenika. Polaznici će usvojiti znanja kako se koristiti nizom digitalnih alata i oblikovati nastavnu jedinicu prema odabranoj suvremenoj metodi, te izraditi digitalne scenarije učenja.

Ovisno o vremenskim mogućnostima, predznanju i željama, polaznici sami mogu odabrati način na koji zele pohadjati tečaj.

Pohađanje tečaja besplatno je i namijenjeno svima zainteresiranima koji se žele pobliže upoznati s obrazovnim trendovima i realizacijom suvremene nastave.

Vise infromacija o tečaju i upisima dostupno je na adresi
http://www.carnet.hr/novosti/novosti?news_id=3776 
Oglasna ploča
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 439509
Ovaj mjesec: 4780
Ovaj tjedan: 1812
Danas: 7
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju