preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Europski dan jezika na Franjevačkom trgu

Autor: Željka Hutinski, 28. 9. 2020.

Na Franjevačkom trgu u Varaždinu je 26.9.2020. godine bio po 11. puta zaredom obilježen Europski dan jezika na inicijativu udruge „EKULT-Europski kulturni krug“ , udruge za popularizaciju njemačkog jezika.

U projektu je sudjelovalo 17 škola iz grada Varaždina i Varaždinske županije.

Učenici su zajedno sa svojim učiteljima tokom čitavog mjeseca rujna izradili brojne suvenire koji su tematski vezani uz zemlje njemačkog govornog područja te ih dijelili posjetiteljima.

Naša škola je također sudjelovala na toj manifestaciji čijom prigodom su učenici  od 5. do 8. razreda zajedno s učiteljicama Petrom Sekulić i Željkom Hutinski izrađivali prigodne suvenire tzv. magnetiće od gipsa s porukama na njemačkom jeziku. Spomenuti magnetići su već postali zaštitni znak naše škole. Učenice 6. razreda Sara Vučkovečki i Zlatka Bartol Golubić bile su na štandu  te su ih dijelile prolaznicima u gradu i promovirale njemački jezik.

Manifestacija se odvijala pod motom „Deutsch ist nah!“ te možemo reći da su si učenici svih škola dali puno truda kako bi posjetiteljima približili njemački jezik.


Fotogalerija
Oglasna ploča
PREPORUKE: COVID-19
SAMOIZOLACIJE/KARANTENA
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju