preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

UZ Barok sudjeluje na 32. smotri učeničkih zadruga Republike Hrvatske

Autor: Dina Zebec, 27. 10. 2020.

Ovogodišnja smotra učeničkih zadruga održava se online, od 26. – 30. listopada na YouTube kanalu HUUZ-a s početkom u 11 sati. Na Smotri sudjeluje i naša učenička zadruga Barok, a učenice Dina Hlebar i Vanessa Škorić demonstrirale su kako izraditi naš proizvod – Suvremeni ornament.

Na Smotri sudjeluju 62 učeničke zadruge iz svih županija, a u video prezentaciji svake učeničke zadruge možete vidjeti praktičan rad izrade njihovog prijavljenog proizvoda. U ovim neobičnim vremenima i otežanim uvjetima, svi su zadrugari uložili izniman napor i entuzijazam kako bi sudjelovali na ovoj, po prvi puta, online Smotri.

I naša se zadruga Barok odlučila okušati u video prezentaciji i predstaviti svima zainteresiranima izradu suvenira s motivom Varaždina pod nazivom Suvremeni ornament. Kako smo došli na tu ideju, što nam je sve potrebno i koje to inovativne alate koristimo da bismo izradili naš proizvod, u kratkoj su nam video prezentaciji pokazale učenice Dina Hlebar i Vanessa Škorić.

S veseljem Vas pozivamo na online Smotru. Odvojite vrijeme i pogledajte ovo bogatstvo radova i naravno, podržite naše učenice. Vjerujte, bit ćete ugodno iznenađeni, a 'šetajući' kroz Smotru, zasigurno ćete puno toga i naučiti.

Oglasna ploča
PREPORUKE: COVID-19
SAMOIZOLACIJE/KARANTENA
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju