preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Veliko srce Varaždina

Autor: Ana Habek, 27. 10. 2019.

DGV Varaždin i ove je godine učenicima varaždinskih osnovnih škola podijelilo plakete „Veliko srce Varaždina“. Svečana dodjela plaketa održana je u petak, 25.10.2019. u podne, u  Gradskoj vijećnici. Plakete su dobili učenici koji se ističu za svoja dobra djela, humanost, vršnjačku i međugeneracijsku pomoć te promicanje dječjih prava. Priznanja su im uručili predsjednik DGV-a Petar Potočnik i zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica.

Odlukom Dječjeg gradskog vijeća i dječjeg foruma I. OŠ Varaždin, nagradu za „Veliko srce Varaždina“ dobili su i učenici naše škole. To su: Leona Habek, Nikola Kuštera, Mia Ferenec, Patrik Kišićek te učiteljica Stella Kulaš. Učenici koji su dobili plaketu „Veliko srce Varaždina“, osim što sudjeluju u mnogobrojnim školskim natjecanjima i projektima škole, istaknuli su se i svojim nesebičnim pomaganjem te vršnjačkom pomoći. Također, nagradu „Veliko srce Varaždina“ dobila je i učiteljica engleskog jezika Stella Kulaš. Osim toplog i vrlo profesionalnog odnosa koji Stella Kulaš ima sa svojim učenicima, izrazito je empatična osoba što je vidljivo po njenom ponašanju i postupcima. Prošle godine omogućila je odlazak na maturalac dvoje učenika, koji nisu bili u mogućnosti financirati put. Ovakav čin pamtit će se veoma dugo.

Ponosni smo na naše ovogodišnje dobitnike nagrade „Veliko srce Varaždina“ te se nadamo da će svojim postupcima motivirati i ostale za činjenje dobra.


Fotogalerija
Oglasna ploča
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju