preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Rezultat projekta "Nauči me igrati" predstavljen kao ogledan primjer najuspješnijih projekata Hrvatske

Autor: Sonja Tušek - Podobnik, 18. 11. 2019.

U petak 15.11. učenici i učiteljice I.OŠ Varaždin sudjelovali su na događanju koje je organizirala Agencija za molibnost i programe EU, Inspiriraj se!#BudiErasmusPlusGeneracija. Na poziv Agencije sudionici Erasmus projekta Igrifikacijom do boljih rezultata- Nauči me igrati, učenici i učiteljice, predstavnici tima koji je radio na igri Angels and the Dragon, predstavili su rezultat prve godine projekta.

Kako je igra koju su zajedničkim snagam izradili učenici, učiteljice i učitelji pobudila veliki ineres u Agenciji, pozvali su nas da kao iskusni korisnici u Inspiracijskom caféu prezentiramo i izložimo opipljive rezultate našeg projekta.
U caféu su sudjelovali Udruga Outward Bound, Eko centar Latinovac, Udruga za cjeloživotno strukovno obrazovanje STRUKA, Tehnička škola Pula, Agencija za znanost i visoko obrazovanje, OŠ Ludina, Hrvatski savez gluhoslijepih Dodir i naša I. osnovna škola Varaždin.
Svi sudionici mogli su saznati kako je igra nastala, kako se igra i zašto ju mogu igrati učenici viših razreda. Također, sudionici događaja mogli su i zaigrati igu te postati anđeli koji će spasiti Varaždin od požara, vještice i zmaja.  Sve to predstavili su naši Erasmuseri Ana Strelec i Matej Nöthig uz potporu učiteljica Dine Zebec i Sonje Tušek- Podobnik.
Igra je izazvala veliko oduševljenje svih sudionika te se s nestrpljenjem očekuje predstavljanje druge edukativne igre izrađene od strane projektnog tima I. OŠ Varaždin.
Fotogalerija
Oglasna ploča
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju