preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

3. Božićno druženje

Autor: Sonja Tušek - Podobnik, 19. 12. 2016.

U srijedu 14. XII. 2016. održano je 3. „Božićno druženje“ učenika i roditelja naše škole. Uz čaj i kavicu  učenici i roditelji pogledali su priredbu koju su pripremili učenici nižih razreda sa svojim učiteljicama Višnjom Fluks,  Draženkom Kolonić, Vericom Šilec, i Sonjom T. – Podobnik te zbor nižeg i višeg uzrasta naše škole pod vodstvom učiteljice Emine Pečatnik. 

Nakon priredbe učenici su mogli pomoću QR kodova otkriti tajnu poruku koju su na prodajnom mjestu UZ „Barok“ zamijenili za nagradu, ukras za bor. Roditelji su mogli razgledati sajam i kupiti ponešto od izloženih radova učenika naše škole.

Cijeli  su tjedan učenici marljivo i strpljivo prodavali svoje radove uglavnom od prirodnih materijala. Bilo je tu vjenčića, snjegovića, anđela, kuglica, vrećica, kolača…

Zahvaljujemo svima koji su pomogli u realizaciji ovog sajma: svim učenicima, učiteljicama i učiteljima, svim roditeljima koji su pekli kolače, svim spremačima  i domaru koji su nam pomogli, tajnici i ravnateljici.

 

ČESTIT BOŽIĆ I SRETNU NOVU GODINU ŽELI VAM UČENIČKA ZADRUGA „BAROK“!

 

Fotogalerija
Oglasna ploča
E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 412061
Ovaj mjesec: 2154
Ovaj tjedan: 610
Danas: 122
Anketa
Kako Vam se sviđa u nastava jednoj smjeni?
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju