preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

Podaci o projektu

Erasmus+ K2 projekt: "LEARNING AND IMPROVING FLUENT ENGLISH"

  • Koordinator: Stella Kulaš
  • Trajanje projekta: 01.09.2019. - 31.08.2022.
  • Nositelj projekta: Instituto Statale Istruzione Superiore "Luigi de Medici"
  • Projektni partner: I. OŠ Varaždin
  • Vrijednost projekta: 146 000 €
  • Projektni tim: dr.sc. Tea Pavičić Zajec, mr.sc. Tamara Ređep, Karmen Hans-Jalšovec, Željka Hutinski, Gordana Kovačić, Marina Kopjar
 

Vijesti/aktivnosti

Učiteljice I.OŠ Varaždin usavršavale se u Italiji

Autor: Stella Kulaš, 16. 12. 2021. 08:44

I. osnovna škola Varaždin može se pohvaliti brojnim Erasmus+ projektima koje uspješno već godinama provode učitelji i učenici škole. Jedan od takvih projekata, ovog puta jezični, pod nazivom „Learning and improving fluent English“ provode  učiteljica engleskog jezika Stella Kulaš, ujedno i koordinatorica projekta te učiteljica njemačkog jezika Željka Hutinski koje su prošlog tjedna boravile na aktivnostima učenja i poučavanja u Napulju u Italiji. Škola domaćin bila im je I.S.I.S. „L. De Medici“ u Ottavianu koja je pripremila niz aktivnosti za učitelje i učenike sudionike projekta vezane uz unaprjeđenje fluentnosti engleskog jezika u govoru i pismu. Uz učitelje iz Hrvatske, u aktivnostima su sudjelovali učenici i učitelji partnerskih škola iz Sjeverne Makedonije, Litve i Turske.

 [više]

Sastanak sudionika projekta “Learning and improving fluent English”

Autor: Stella Kulaš, 28. 5. 2021. 09:03

Erasmus+ projekt “Learning and improving fluent English” I. OŠ Varaždin produžen je zbog epidemioloških mjera te vrijedno nastavljamo s radom. U utorak 25. svibnja održan je virtualni sastanak svih zemalja partnera - Italije, Turske, Sjeverne Makedonije, Litve i Hrvatske. Na sastanku su sudjelovali i učenici naše škole Lovro Ledenko, Luna Lukačić, Bernard Herceg, Fran Žnajder, Julija Tuga Lukić i Luka Krampač. 

 [više]

U sklopu Erasmus+ projekta tri učiteljice s I.OŠ Varaždin stručno se usavršavale u Turskoj

Autor: Stella Kulaš, 9. 12. 2019. 19:16

U sklopu Erasmus+ KA2 "Learning and improving fluent English" tri su učiteljice s I. Oš Varaždin boravile na stručnom usavršavanju u Izmiru u Turskoj. Radi se o Aktivnostima učenja, poučavanja i treninga koja se održavala od 1. do 6. Prosinca 2019. a uključuju posjet školi Oguzhan Ozkaya Balcova Ortaoglu te prisustvovanje  nastavnim satima matematike i likovne kulture na engleskom jeziku.

 [više]

I. OŠ Varaždin odobren još jedan Erasmus+ projekt vrijedan 110 tisuća eura

Autor: Stella Kulaš, 9. 9. 2019. 15:36

Agencija za mobilnost i programe Europske unije odobrila je Prvoj osnovnoj školi Varaždin još jedan u nizu Erasmus+ KA229 projekata. Riječ je o projektu pod nazivnom "Learning and improving fluent English", vrijednom 110 tisuća eura, u kojem I. OŠ sudjeluje kao partner.

 [više]

 CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju