preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > eTwinning
eTwinning

 je zajednica škola u Europi. Putem eTwinning platforme članovi mogu komunicirati, surađivati, razvijati projekte, razmjenjivati znanja i iskustva te postati dijelom najzanimljivije obrazovne zajednice u Europi. eTwinning se uspješno integrirao u Erasmus+, program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.

eTwinning


Kodeks ponašanja

Mole se svi učitelji i učenici da prije uključivanja u projekte prouče Pravila za eTwinnere  koja nam pomažu da eTwinning ostane siguran i zabavan.

 

vijesti

eTwinning projekt Clickbaits around us

Autor: Tamara Ređep, 6. 7. 2023. 22:14

eTwining projekt Clickbaits around us otvoren je kao nastavak prethodnog projekta Click smart with dart u kojem su tijekom 2022. godine sudjelovali učenici u sklopu nastave informatike pod vodstvom učiteljice mr.sc. Tamare Ređep. Click smart with dart je eTwinning projekt koji je izvorno postavljen na ugašenoj eTwinning platformi, a u iščekivanju prijenosa projekta na ovu novu ESEP platformu tijekom ove školske godine, učenici i profesori koji su partneri na projektu nastavili su provoditi aktivnosti vezane uz projekt i sigurnost na internetu u sklopu projekta Clickbaits around us

 [više]

eTwinning projekt „Getting to know a mathematician from my country“

Autor: Marina Kopjar, 27. 6. 2023. 18:06

Glavni zadatak ovog projekta bio je da učenici istraže koji su važni matematičari iz njihove zemlje, a zatim ih predstave učenicima iz drugih škola. U projektu su pod vodstvom učiteljice Marine Kopjar sudjelovali učenici koji pohađaju dodatnu nastavu matematike.

 [više]

eTwinning projekt „Can you speak Scinecish?“

Autor: Marina Kopjar, 27. 6. 2023. 18:02

Učenici 6.b razreda sudjelovali su u sklopu nastave matematike u eTwinning projektu „Can you speak Sciencish?“, pod vodstvom učiteljice Marine Kopjar. Cilj ovog projekta je saznati od učenika prepoznaju li točne informacije o znanosti ili vjeruju u mitove i zablude o znanstvenim činjenicama. Glavne aktivnosti projekt uklopljene su kao sastavni dio nastavne cjeline matematike „Analiza i prikaz podataka“.

 [više]

eTwinning projekt: Explore Life With Maths

Autor: Marina Kopjar, 21. 6. 2023. 09:30

Učenici 5.a razreda sudjelovali su tokom drugog polugodišta u eTwinning projektu „Explore Life With Maths“, vođeni učiteljicom matematike Marinom Kopjar. U projektu su sudjelovali učenici iz četrnaest osnovnih škola, iz četiri države: Turske, Srbije, Jordana te mi jedini iz Hrvatske. 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju