preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

PROJEKT I. OSNOVNE ŠKOLE VARAŽDIN „NAUČI ME IGRATI“ OCIJENJEN S NAJVIŠE BODOVA OD SVIH PRIJAVLJENIH PROJEKATA U HRVATSKOJ

 

Erasmus projekt I. OŠ Varaždin „Igrifikacijom do boljih rezultata- nauči me igrati“ u kategoriji projekata Ključne aktivnosti 2 – Školska partnerstva ostvario je 95 bodova, od ukupnih 100, te se našao na prvom mjestu od ukupno 40-ak prijavljenih projekata iz Hrvatske.

Projekt vrijedan 89 280.00 eura trajat će dvije godine, a osim I. OŠ Varaždin koja je nositelj projekta, u njemu će sudjelovati učenici i učitelji OŠ Bistrice ob Sotli iz Slovenije i CEIP Bernardino Perez iz Španjolske. U sklopu projektnih aktivnosti učenici će zajedno sa svojim učiteljima-mentorima izrađivati edukativne igre koje će obuhvaćati sadržaje iz povijesti, geografije i kulture naše zemlje, dok će se tijekom mobilnosti upoznati sa povijesnim i kulturološkim znamenitostima Slovenije i Španjolske.

Uz koordinatoricu projekta dr.sc. Teu Pavičić Zajec, projektni tim čine: učitelj povijesti Valerije Tomašković, učiteljica geografije, Dušanka Narančić, učiteljica likovne kulture Dina Zebec, učiteljica hrvatskog jezika Ružica Gregurić te učiteljice razredne nastave Sonja Tušek Podobnik i Adriana Držaić. Provođenje i tijek svih aktivnosti u sklopu projekta pratiti će ravnateljica škole Karmen Hans Jalšovec.


eVaraždin


ODRŽAN PRVI RODITELJSKI SASTANAK S RODITELJIMA UČENIKA – SUDIONIKA MOBILNOSTI U SKLOPU ERASMUS KA2 PROJEKTA „NAUČI ME IGRATI

 

U četvrtak, 13.9.2018. na I. osnovnoj školi Varaždin održan je prvi roditeljski sastanak s roditeljima sudionika mobilnosti. Sastanku je prisustvovala ravnateljica škole Karmen Hans Jalšovec, koordinatorica projekta Tea Pavičić Zajec, te članovi projektnog tima Sonja Tušek Podobnik, Dušanka Narančić, Ivica Kolarić i Adriana Držaić.

Učenici koji će sudjelovati u projektu pomno su odabrani od strane školskog projektnog tima i predloženi od strane učitelja. Projektni tim učenika odabran za sudjelovanje u realizaciji prve edukativne igre vezane uz nastavne sadržaje iz povijesti i geografije su:

1) Nina Zrinski, 8.c

2) Jana Jozić, 8.c

3) Sven Conjar, 8.c

4) Lorena Blagus, 8.b

5) Nina Papec, 8.b

6) Matej Nöthig, 7.a

7) Jura Zrnić, 7.a

 

Tijekom projektnog sastanka učenici i njihovi roditelji upoznati su s glavnim ciljevima projekta te hodogramom planiranih projektnih aktivnosti. Svi roditelji potpisali su suglasnost o smještaju učenika u obiteljima sudionika mobilnosti iz partnerskih zemalja te dozvolu o korištenju osobnih podataka i fotografija učenika u svrhu provođenja diseminacijskih aktivnosti u sklopu projekta.


Fotogalerija


Oglasna ploča
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 439510
Ovaj mjesec: 4781
Ovaj tjedan: 1813
Danas: 8
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju