preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

Obrasci za upis i ispis učenika
Priloženi dokumenti:
UPISNICA.docx
ISPISNICA.docx


Podešavanje APN postavki

Navedena procedura napisana je za korisnike tablet uređaja nakon što zaprime SIM kartice od operatera te ih umetnu u tablet uređaje.
Neograničen pristup besplatnim sadržajima nenaplatnih domena putem dobivene SIM kartice od jednog od operatera (Tele2 d.o.o., A1 d.o.o. ili Hrvatski Telekom d.d.) koji pružaju svoje usluge u sklopu projekta „Škola za život“, moguće je koristiti nakon kreiranja APN-a (Access Point Name) uporabom elektroničkog identiteta iz sustava AAI@EduHr putem kojeg se izvršava postupak autentikacije i autorizacije korisnika.
Svaki od operatera koristi drugačije APN podatke za uspješno spajanje na Internet:
• A1 d.o.o. – carnet.vip.hr
• Tele2 d.o.o. - skola.tele2.hr
• Hrvatski Telekom d.d. - skole.carnet

Priloženi dokumenti:
Podesavanje APN postavki.pdf


vijesti

Obavijest o programu Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija

Autor: Tamara Ređep, 18. 12. 2019. 07:43

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenut je u suradnji Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM) te u partnerstvu s Hrvatskom poštom. Program se provodi već nekoliko godina s ciljem upoznavanja učenika s pravilima ponašanja u virtualnome svijetu i prevencijom elektroničkog nasilja te informiranja o sigurnosti na Internetu.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju