preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Kampanja „Za manje otpada“-projektni dan

Autor: Draženka Kolonić, 24. 3. 2017.

U nastavku provedbe Kampanje „Za manje otpada“ uz našu temu smanjenja upotrebe pvc vrećica, u četvrtak, 23.3.2017.g. Eko škola i Učenička zadruga škole organizirale su projektni dan šivanja i oslikavanja platnenih vrećica.

Sredstvima dobivenim iz projekta „Za manje otpada“ kupljena je šivaća mašina i platno, te boje za oslikavanje. Dio platnenih vrećica je sašiven prije i na njega je otisnut poznati moto naše škole: Prva je prva ! Ostale vrećice sašili smo na radionici i učenici su ih mogli personalizirati- oslikati trajnim bojama, dodati na njih nešto svoje prema želji.

U radionici je  za prvi put sudjelovao dio članova učeničke zadruge i eko predstavnika , a za sve ostale uskoro organiziramo novu radionicu!

Važno je napomenuti da sa završetkom projekta ne završava i naše nastojanje da smanjimo upotrebu pvc vrećica! Platnene vrećice šivat ćemo i koristiti i dalje!

Gosti na našem projektnom danu  bili su mališani iz Dječjeg vrtića „Panda“ koji također sudjeluju u kampanji. Izložili su dio svojih radova na temu otpada povezano s našom temom. Zajedno smo radili i izmijenili naša iskustva. Suradnju smatramo izuzetno pozitivnom, jer pokazuje slijed razvoja ekološke svijesti od najranijeg djetinjstva pa preko školskih dana.

Kako je izgledalo na našem projektnom danu, pogledajte u fotogaleriji!


Fotogalerija
Oglasna ploča
E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 412061
Ovaj mjesec: 2154
Ovaj tjedan: 610
Danas: 122
Anketa
Kako Vam se sviđa u nastava jednoj smjeni?
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju