preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Sudjelovanjem na TCA seminarima dogovorene nove međunarodne suradnje

Autor: Tea Pavičić Zajec, 2. 5. 2017.

Učiteljica I. osnovne škole Varaždin Stella Kulaš sudjelovala je na eTwinning kontakt seminaru pod nazivom "Aktivno učenje i podučavanje putem eTwinninga" koje se održao od 26.-28. travnja u Beogradu. 

Na seminaru je sudjelovalo 80 učitelja iz cijele Europe te samo 4 učitelja iz Hrvatske. Seminar je u cijelosti bio posvećen planiranju projekata putem eTwinning platforme te implementaciji IKT tehnologije u nastavu i  pronalasku projektnih partnera iz Europe. Učiteljica Stella Kulaš je ostvarila partnerstvo svoje škole sa školama iz Portugala, Slovenije, Bugarske i Estonije. eTwinning projekti pod nazivom "This is me" i " Our Living Environment" realizirati će se slijedeće školske godine.

Učitelji iz raznih europskih zemalja na seminaru su kroz suradnju, rasprave i radionice učili o aktivnom podučavanju pomoću eTwinning projekata te se upoznavali s metodama i strategijama aktivnog podučavanja i učenja. Također na primjerima dobre prakse vidjeli su kako su projekti integrirani u školski program i svakodnevni dan u razredu. 


Fotogalerija
Oglasna ploča
E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 412061
Ovaj mjesec: 2154
Ovaj tjedan: 610
Danas: 122
Anketa
Kako Vam se sviđa u nastava jednoj smjeni?
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju