preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Transnacionalni kontaktni seminar u Pragu

Autor: Tea Pavičić Zajec, 7. 9. 2017.

Učiteljica I. osnovne škole Varaždin, dr.sc. Tea Pavičić Zajec sudjelovala je na aktivnosti transnacionalne suradnje „Using eTwinning in KA2 School-To-School Partnerships“ održanoj u dvorcu Štiřín, Češka Republika, u periodu od 30. kolovoza do 2. rujna 2017. Na seminaru koji  je bio organiziran od strane češke nacionalne agencije (Odjel za školsko obrazovanje) i češke nacionalne službe za podršku u eTwinningu sudjelovalo je ukupno 57 sudionika iz 25 europskih zemalja. Osim učiteljica iz I.OŠ Varaždin, na seminaru je sudjelovala i Andreja Jertec, učiteljica iz OŠ Zlatar Bistrice.

Svrha seminara bila je promicanje sinergija između programa Erasmus+ i eTwinninga, poticanje sudionika na korištenje portala eTwinning za komunikaciju i suradnju u Erasmus+ KA2 projektima te pomoć u umrežavanju između učitelja uključenih u Erasmus+ i eTwinning projekte. Tijekom predavanja i radionica sudionici aktivnosti imali su se prilike detaljno upoznati sa programima Erasmus+ aktivnosti, kao i mogućnostima eTwinning platforme. Veliki dio vremena bio je posvećen pronalasku partnera i zajedničkom dogovaranju novih projektima.

Tijekom boravka na seminaru, dr.sc. Tea Pavičić Zajec ostvarila je partnerske odnose s predstavnicima ustanova i učiteljima iz Portugala, Belgije, Češke, Latvije i Španjolske te dogovorila nove eTwinning i Erasmus+ KA2 projekte koji će krenuti u realizaciju od iduće godine. 


Fotogalerija
Oglasna ploča
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 430691
Ovaj mjesec: 5093
Ovaj tjedan: 1461
Danas: 149
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju