preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Orijentacijsko natjecanje

Autor: Marina Kopjar, 15. 9. 2017.

Pozivamo učenike i njihove roditelje da sudjeluju na orijentacijskom natjecanju koje će se održati u subotu 23.9.2017. u 15 sati u I. OŠ. Velika potraga za sakrivenim zastavicama biti će dobra zabava za cijelu obitelj.

Na natjecanju mogu sudjelovali svi učenici i roditelji, neovisno jesu li članovi planinarsko-orijentacijske grupe. Mogu sudjelovati kao pojedinci, obiteljski, u paru s roditeljem, u paru ili skupini s drugim učenicima...po volji. Učenicima razredne nastave preporučam pratnju roditelja. Okupljanje natjecatelja biti će u 15:00 sati u I. OŠ. Zastavice će biti sakrivene u kvartovima oko I. OŠ.

Prijave za natjecanje obavezne su najkasnije do ponedjeljka 18.9.2017. učiteljici Marini Kopjar, kako bi se osiguralo dovoljno materijala za natjecanje.

Svi prijavljeni natjecatelji-početnici moći će sudjelovati na pripremnom treningu koji će se održati tokom idućeg tjedna. Na treningu možete naučiti kako izgledaju zastavice za kojima se traga i kako ih pronaći na samom natjecanju. Termin treninga biti će objavljen u ponedjeljak jer ovisi o broju prijavljenih natjecatelja. 
Oglasna ploča
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 430771
Ovaj mjesec: 5173
Ovaj tjedan: 1541
Danas: 229
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju