preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Forumaši obilježili početak Dječjeg tjedna

Autor: Tea Pavičić Zajec, 3. 10. 2017.

Kao i svake godine, Forumaši I. OŠ Varaždin, zajedno s ostalim forumašima varaždinskih škola, obilježili su početak Dječjeg tjedna. Prigodan program održao se na korzu  2. listopada 2017. s početkom u 11 sati. Kroz „reviju“ dječjih prava forumaši su upoznali odrasle sa svojim pravima i obvezama, ali i željama i potrebama koje su kasnije iznijeli i gradonačelniku Varaždina, dr.sc. Ivanu Čehoku. 

Predstavnica DF-a I. OŠ Varaždin, učenica Nina Zrinski gradonačelnika je upoznala s potrebama naše škole te navela kako bi učenicima nastava bila zanimljivija kada bi sve učione bile opremljene projektorima i pametnim pločama. Također, tražili smo da se boravkašima boravak u školi učini što boljim, zbog čega bi nam dobro došle razne društvene igre, opremljen prostor za igru, kao i udobni namještaji za djecu. Druželje je završilo uz pjesmu i pohvale gradonačelnika zbog svih aktivnosti koje forumaši provode. Na svečanom obilježavanju sudjelovali su učenici sedmih razreda: Nina Zrinski, Jana Jozić, Sebastijan Branović i Nina Papec te voditeljica DF-a dr.sc. Tea Pavičić Zajec.


Fotogalerija
Oglasna ploča
E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 372229
Ovaj mjesec: 7476
Ovaj tjedan: 2245
Danas: 6
Anketa
Kako Vam se sviđa u nastava jednoj smjeni?
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju