preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

eTwinning seminar u Montpellieru, Francuska

Autor: Draženka Kolonić, 11. 10. 2017.

Učiteljica razredne nastave Draženka Kolonić sudjelovala je na eTwinning seminaru UMREŽAVANJE S KOLEGAMA IZ ZEMALJA MEDITERANSKE REGIJE“ održanom od 6. - 8. listopada 2017. u Montpellieru, Francuska, kao jedna od ukupno  tri predstavnika iz Hrvatske.

U sklopu seminara sudionici su se detaljnije upoznali s načinom rada preko eTwinning platforme, te predstavili svoje projektne ideje i započeli nove projekte u kojima će sudjelovati sa svojim razrednim odjelima. Učiteljica Kolonić predstavila je svoj projekt „Eko umrežavanje“.

Tijekom seminara , učiteljica Kolonić uspostavila je partnerske odnose s predstavnicima iz Francuske, Malte i Bosne i Hercegovine s kojima će zajedno krenuti u realizaciju novog eTwinning projekta.

Time se nastavlja stručno usavršavanje učitelja naše škole u okviru Erasmus+  projekata u kojima ove godine sudjelujemo s čak pet projekata.

Sve aktivnosti seminara financirane su u okviru programa Erasmus+ , eTwinning od strane Europske unije preko Agencije za mobilnost i programe EU.


 
Oglasna ploča
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 430691
Ovaj mjesec: 5093
Ovaj tjedan: 1461
Danas: 149
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju