preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Tea Pavičić Zajec sudjelovala na europskoj godišnjoj konferenciji na Malti

Autor: Tea Pavičić Zajec, 31. 10. 2017.

Učiteljica razredne nastave dr.sc Tea Pavičić Zajec sudjelovala je na Europskoj godišnjoj konferenciji na Malti održanoj od 26. - 28. listopada  kao jedna od ukupno dvije predstavnice iz Hrvatske. Na konferenciji je sudjelovalo više od 500 sudionika iz 20-ak zemalja. Sve aktivnosti konferencije financirane su u okviru programa Erasmus+ , eTwinning od strane Europske unije preko Agencije za mobilnost i programe EU.

Tijekom organiziranih radionica, učiteljica Zajec upoznala se s teorijom i praksom novih metoda poučavanja te dogovorila nove suradnje u sklopu Erasmus+ projekata s partnerima iz Španjolske, Slovenije i Malte. Time se nastavlja stručno usavršavanje učitelja I.osnovne škole u okviru Erasmus+  projekata u kojima ta škola sudjeluje ove godine s čak pet projekata. Na iduće usavršavanje koje će se održati u Rumunjskoj odlazi učiteljica razredne nastave Sonja Tušek Podobnik u periodu od 21. do 25. listopada 2017. 


Fotogalerija
Oglasna ploča
E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 414070
Ovaj mjesec: 1158
Ovaj tjedan: 395
Danas: 30
Anketa
Kako Vam se sviđa u nastava jednoj smjeni?
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju