preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Održana druga aktivnost učenja i poučavanja u Varaždinu

Autor: Tea Pavičić Zajec, 13. 11. 2017.

Eramus KA2 projekt „Ukrotimo kompetence 21. stoletja“ uspješno se provodi drugu godinu na I. OŠ Varaždin, a kao rezultat projekta nastao je priručnik za Prvi modul obrazovanja koji je namijenjen za korištenje svim učiteljima u osnovnim školama. Prvi modul obrazovanja sastoji se od 4 IKT alata koji služe za motivaciju učenika ili provjeru njihova znanja.

Nova faza projekta započela je aktivnošću učenja i poučavanja (C3) u sklopu koje su partneri iz Slovenije boravili u Varaždinu u periodu od 30.10. do 4.11. 2017. Dogovorena je razrada daljnjih projektnih aktivnosti te su odabrani novi IKT alati za drugi modul obrazovanja.

Projekt pridonosi unaprjeđenju odgojno - obrazovnog sustava i razvoju inovativnih metoda poučavanja o čemu je bilo riječi tijekom edukacije učitelja i nastavnika I. osnovne škole Varaždin. Viša savjetnica iz AZOO, Ivona Nakić-Vojnović naglasila je kako je vrlo važno koristiti nove tehnologije u nastavi, no da se one moraju koristiti ciljano i svrsishodno, dok je viša savjetnica za kemiju Olgica Martinis održala predavanje za učitelje I. OŠ Varaždin i njihove projektne partnere iz Slovenije na temu inovativnih načina poučavanja u prirodoslovlju.

Tijekom projekta koji je financiran od strane Europske unije preko Agencije za mobilnost i programe EU projektni tim razviti će još dva modula obrazovanja koji će biti dostupni svim učiteljima osnovnih i srednjih škola – naglasila je dr.sc. Tea Pavičić Zajec – koordinatorica projekta. 


Fotogalerija
Oglasna ploča
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 431239
Ovaj mjesec: 5641
Ovaj tjedan: 2009
Danas: 68
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju