preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Profesorica iz Španjolske na praksi kod učitelja I. OŠ Varaždin

Autor: Tea Pavičić Zajec, 17. 11. 2017.

U sklopu Erasmus KA1 projekta „Updating metodology in bilingual sections“ profesorica engleskog jezika Irene Merino Martinez iz osnovne škole Bernardino Perez iz Valencije Don Juan došla je u I. OŠ Varaždin kako bi kroz primjere dobre prakse varaždinskih učitelja naučila kako implementirati inovativne metode poučavanja u nastavi engleskog jezika. Osim nastave engleskoj jezika, Irene sudjeluje i na nastavi robotike, a u Varaždinu će boraviti dva tjedna.

Od mentorice za engleski jezik Stelle Kulaš profesorica iz Španjolske naučiti će kako koristiti nove metode učenja i poučavanja u nastavi engleskog jezika koristeći se tablet računalima i pametnim pločama, a od Ivice Kolarića imati će prilike naučiti kako organizirati nastavu robotike za učenike nižih razreda. Također, sudjelovati će na RoboCup natjecanju koje će se održavati ove subote u Zagrebu. Osim ove aktivnosti, planirana je suradnja između OŠ Bernardino Perez i I. OŠ Varaždin i u sklopu Erasmus KA2 projekta, a očekuje se i uzvratni posjet naših učitelja u Španjolsku – rekla je dr.sc. Tea Pavičić Zajec – koordinatorica projekta. 


Iz medija:

eVaraždin.hr


Fotogalerija
Oglasna ploča
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 430691
Ovaj mjesec: 5093
Ovaj tjedan: 1461
Danas: 149
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju