preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

9. Informatička štafeta

Autor: Tamara Ređep, 27. 11. 2017.

U ponedjeljak 27. studenoga u I. OŠ VARAŽDIN održana je 9. Informatička štafeta, međužupanijsko ekipno natjecanje za učenike od petog do osmog razreda osnovne škole. Od 2016. godine Društvo informatičara Pula ovo natjecanje provodi zajedno sa školama u Varaždinskoj županiji. Tim naše škole u sastavu: Tea Zebec 5.razredIvona Suhić 6. razred,  Nina Zrinski 7. razred i  Vita Voćanec 8. razred, pod vodstvom mentorice mr.sc. Tamare Ređep osvojio je 2. mjesto.

Ove godine sa područja Varaždinske županije natjecalo se 7 osnovnih škola sa jednim timom učenika (po jedan učenik od petog do osmog razreda), pa su tako 28 učenika pokazala svoje znanje u crtanju, pisanju, računanju i izradi prezentacija uz upotrebu računala. Natjecanje Informatička štafeta u potpunosti prati teme iz Nastavnog plana i programa za osnovnu školu na način da zadaci obuhvaćaju teme obrađene u prethodnom razredu, izuzev petih razreda kod kojih je to nemoguće pa oni imaju pokrivene teme za peti razred. Na natjecanju se koristio operacijski sustav Windows 7 i Office 2010 na hrvatskom jeziku, a provodilo se prema već postojećim pravilima Društva informatičara Pula.

Svi natjecatelji i njihovi mentori dobili su zahvalnice i diplome, a timovima koji su osvojili 1., 2. i 3. mjesto uručene su i nagrade. Čestitamo pobjednicima, svim natjecateljima i njihovim mentorima! Zahvaljujemo se ravnateljici I.OŠ Varaždin Karmen Hans-Jalšovec i Varaždinskoj županiji na pomoći da realiziramo ovo poticajno i zanimljivo natjecanje i nadamo se njihovoj potpori i sljedećih godina.


Priloženi dokumenti:
9is_rezultati.pdf (116.92 KB)


Oglasna ploča
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


ISE projekt

Projekt "SOS 112"

<<<<<
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 11. 2012.

Ukupno: 430771
Ovaj mjesec: 5173
Ovaj tjedan: 1541
Danas: 229
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju