preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Predstavljanje igre "Angles and the Dragon" na ŽSV informatike i povijesti

Autor: Tamara Ređep, 29. 10. 2019.

U četvrtak, 24. listopada 2019. godine, prva hrvatska edukativna igra „Angels and the Dragon“ nastala u sklopu Erasmus KA2 projekta „Nauči me igrati“ čiji je nositelj I. OŠ Varaždin, predstavljena je na dva stručna skupa Županijskih stručnih vijeća. 

Prvo predstavljanje igre bilo je na stručnom skupu Županijskog stručnog vijeća iz povijesti, održanom u VI. Osnovnoj školi Varaždin, a predstavili su je učitelj povijesti Valerije Tomašković i učiteljica geografije Dušanka Narančić. Istoga dana, igra je bila predstavljena i na stručnom skupu Županijskog stručnog vijeća iz informatike održanom u Osnovnoj školi Ljubeščica. Tamo su igru predstavile učiteljica razredne nastave Sonja Tušek Podobnik i učiteljica informatike mr.sc. Tamara Ređep. Predstavljanje igre izazvalo je veliki interes kod svih sudionika stručnih skupova, a nakon što su se pojedini učitelji i okušali u igranju igre oduševljenje igrom bilo je još i veće.


Fotogalerija
Oglasna ploča
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju