preskoči na sadržaj

I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN

 > Naslovnica
Vijesti

Učenici i učitelji I. OŠ Varaždin usavršavali se na Siciliji

Autor: Stella Kulaš, 18. 11. 2019.

U sklopu Erasmus+ KA2 projekta „Innovative Schools Together” učenici i učitelji I. OŠ Varaždin sudjelovali su na mobilnosti – aktivnosti učenja, poučavanja i treninga na partnerskoj školi Instituto Comprensivo Martin Luther King u Caltanissettti na Siciliji od 10.-16. studenog 2019. godine.

S obzirom da je glavni cilj projekta implementacija inovativnih metoda poučavanja u nastavu, cilj aktivnosti bio je primijeniti nove, inovativne metode i strategije poučavanja te na taj način oplemeniti nastavu. Tako su učenici sedmih i osmih razreda Tea Čilaš, Hedi Dujmović, Petar Drožđek i Jan Zajec sudjelovali na edukativnim radionicama robotike, kodiranja, matematike, geografije i likovne kulture te su na inovativni način usvajali nove i ponovili stare nastavne sadržaje.

Također su posjetili kulturne znamenitosti grada Palerma, Caltanissette, Agrigenta i San Leonea te se upoznali sa bogatom poviješću i gastronomijom otoka Sicilije.

Uz koordinatoricu projekta učiteljicu engleskog jezika Stellu Kulaš, na mobilnosti su također sudjelovale i ravnateljica škole Karmen Hans Jalšovec te učiteljica Draženka Kolonić.


Fotogalerija


Varazdinski.hr

eVaraždin
Oglasna ploča
Virtualni razredi
Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika o zastiti privatnosti.pdf

E-dnevnik


Projekt "SOS 112"

Natjecanje Dabar

<<<<<
CMS za škole logo
I. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN / Kralja Petra Krešimira IV. 10, HR-42000 Varaždin / os-prva-vz.skole.hr / ured@os-prva-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju